Meteen naar de content

Áltijd de goedkoopste van Nederland

Gratis verzending vanaf €50

Binnen 1 - 5 dagen in huis

Veilig achteraf betalen met Klarna

Beoordeeld met een 9,3 op Kiyoh!

Grote kunst hangplanten

Grote kunst hangplanten

Ben je op zoek naar een grote kunst hangplant? Eentje die vulling en lengte meebrengt? Denk bijvoorbeeld aan een volle kunst hangvaren om regenpijp aan de buitenmuur te bedekken óf toch een wat vollere en grote kunst Monstera hangplant om op te hangen in die wat grotere hangpot?

Wat het ook is waarvoor je op zoek bent naar grote kunst hangplanten, wij helpen je graag. In dit artikel delen we je onze drie favoriete kunst hangplanten met een wat groter en voller formaat. Zo ben je er zeker van, dat je dat ene donkere hoekje goed opvult of de beschadiging op de muur wegwerkt.

Een namaak hangplant van groot formaat

Het is en blijft lastig om online een keuze te kunnen maken als het gaat om grote kunst hangplanten. Is deze wel zoals op de foto óf komt deze niet te klein of te kort uit in mijn hangpot? Wij als kunst hangplanten specialist begrijpen dat heel goed! Daarom vind je op onze website diverse filters, zoals lengte, én productafmetingen bij iedere grote nep hangplant. Zo ben je er zeker van, dat je niet een te kleine koopt!

Om het je nog makkelijker te maken, hebben we dit artikel geschreven. Hierin vind je drie populaire grote kunst hangplanten, maar we hebben er natuurlijk nog veel meer op onze website! Heb je niet kunnen vinden waar je naar zocht? Bekijk dan ook eens onze categorie met grote kunst hangplanten!

Hedera 130 cm

Wie kent 'm niet? Een klimop, helix, Ivy óf gewoon de Hedera. Hoe je ‘m ook wilt noemen, deze kunst hangplant is niet alleen lang maar ook erg vol. Op zoek naar grote kunst hangplanten? Dan kies je voor de kunst Hedera 130 cm.

✅ Prachtige stervormige, mix groene bladeren;
✅ Door zijn lengte van 130 centimeter een echte dekkende kunst hangplant;
✅ Ideaal als vullende kunstplant voor iedere lege hoek!

Zie je de diversiteit aan stevig vastzittende frisgroene blaadjes in verschillende groentinten? Deze gedetailleerde bladeren ogen door de verschillende formaten ook nog eens erg natuurgetrouw! Een prachtige namaak hangplant voor op de buitenplaats.

🌱 Kunst Hedera 130 centimeter bekijken!

Kunsthang plant hedera

Hangvaren 90 cm

Een volle kunst hangplant om direct gezelligheid en sfeer te creëren in huis. Natuurlijk zijn er nog veel langere kunst hangplanten, maar deze kunstvaren hangplant brengt een hoop belichaming met zich mee. De kunst hangvaren 90 cm echte grote en populaire kunst hangplant!

✅ Een vuller voor de urban jungle thuis, op kantoor of in de horeca;
✅ Maar liefst 35 centimeter diameter in doorsnede, een echte ‘volle’ nep hanger;
✅ Door de diversiteit van de kunstbladeren niet van echt te onderscheiden!

Ben je op zoek naar een grote kunst hangplant? Dan is dé populairste optie van dit moment. Leuk om op te hangen, in een pot te steken of te gebruiken als dekking of decoratie.

🌱 Kunst Hangvaren van 90 centimeter bekijken!

kunst Hangvaren

Pothos 170 cm

Wat een unieke en decoratieve kunsthangplant! Het is niet voor niets een echte bestseller. We hebben het natuurlijk over de Pothos hangplant! Vol, sierlijk, dekkend, vullend en lang. Dat zijn de kernwoorden die de kunsthangplant Pothos 170 cm het beste omschrijven.

✅ Dekkend, vullend en lang;
✅ Diversiteit in vorm en kleur van de bladeren;
✅ Deze grote kunst hangplant heeft zijdezachte en gedetailleerde bladeren!

Dankzij de prachtige coating en gedetailleerde tekening is het net alsof de bladeren van deze hangplant in hangvorm tot leven komen. Met deze forse kunsthangplant van flink formaat zit je zeker weten goed.

🌱 Kunst Pothos 170 centimeter bekijken!

Kunst pothos hangplant

Een forse namaak hangplant

Fors, flink, groots. Hoe je het ook wilt noemen, we hebben het natuurlijk over onze kunsthangplanten groot. Groot betekent niet altijd lang. Een hangplant hoeft niet heel lang te zijn om nog groots te ogen, neem bijvoorbeeld de kunst hangvaren 60 centimeter. Niet de grootste, wél een van de volste. Ben je op zoek naar een forse namaak hangplant? Bekijk dan eens onze favorieten. 

Nep hangplant groot

Ben je op zoek naar een grote nep hangplant? Dit zijn onze drie favorieten! Niet kunnen vinden waar je naar op zoek was? Bekijk dan ook eens onze categorie met grote nep hangplanten. Wij hebben een ruim aanbod met grote nep hangplanten. Zo ben je er zeker van, dat je dat ene hoekje afwerkt of dat ene plekje op de muur bedekt. Ook ideaal om een grote, lege ruimte te vullen. Bijvoorbeeld in de horeca of op kantoor!

Gratis verzending vanaf €50

Verzendingen onder de €50 hebben €4,95 bezorgkosten.

Levertijd tussen 1 - 5 dagen

Wij verzenden alle bestellingen met PostNL Premium.

Wij zijn 100% duurzaam

Onze producten en verpakking zijn van gerecycled materiaal.