Meteen naar de content

Áltijd de goedkoopste van Nederland

Gratis verzending vanaf €50

Binnen 1 - 5 dagen in huis

Veilig achteraf betalen met Klarna

Beoordeeld met een 9,3 op Kiyoh!

Milieu

We love the planet

Veel verse bloemen en planten die worden gekweekt in het buitenland, worden per vliegtuig naar Nederland gebracht en binnen Nederland met gekoelde transporten vervoerd. Bloemen die in Nederland worden gekweekt, staan in verwarmde kassen en worden vaak bespoten met bestrijdingsmiddelen.

Eenmaal bij de bloemist aangekomen, worden de bloemen verpakt in plastic. Helaas verdwijnen de bloemen na 1 a 2 weken weer in de prullenbak. Nog niet te spreken over pesticiden of de licht- en luchtvervuiling die erbij komt kijken.

Zo'n kunsthangplant of kunsthaag is zo gek nog niet! Waarom? Dat vertellen we je graag!

Duurzame productie

Wist je dat al onze kunst hangplanten en kunsthagen worden geproduceerd van gerecycled of hergebruikt kunststof? We maken bijna geen gebruik van plastic. Als dit wel het geval is, is dit ook gerecycled!

Ook zijn al onze producten volledig en compleet recyclebaar en de ontwikkelingen op dat gebied gaan nog verder door.

Ben je bijvoorbeeld uitgekeken op je kunsthangplant? Neem dan contact met ons op, lever deze gratis met ons in en kies simpelweg een nieuwe favoriet uit. Zo hergebruiken we iedere namaak hangplant en dragen we allemaal een steentje bij aan een beter milieu.

Duurzame verzending

Al onze bestellingen worden verzonden met onze duurzame partner PostNL. Voor iedere verzending betalen wij een compensatie aan hen om de uitstoot van CO2 te compenseren. Hierdoor is de uitstoot nihil.

Tevens, alle producten worden verzonden in kartonnen dozen gemaakt van gerecycled materiaal. Ook zijn onze verzendverpakkingen voorzien van een FSC® (Forest Stewardship Council®) keurmerk. Een FSC certificering houdt in dat de bossen verantwoord beheerd worden en daarmee behouden blijven.

We gebruiken geen onnodige materialen en denken bij iedere handeling aan het milieu.

Het kan dus ook zo zijn, dat de verpakking die je ontvangt niet als nieuw is. Dit komt, omdat wij ook verpakkingen hergebruiken van bijvoorbeeld retouren. Ook op deze manier gaan we verspilling tegen!

Kunst hangplanten, een duurzame keuze

Een kunst hangplant of kunsthaag is zo gek nog niet. Sterker nog, deze gaat jarenlang mee. Geheel onderhoudsvrij. Als we het hebben over duurzaamheid, dan zijn kunstplanten dat!

Gratis verzending vanaf €50

Verzendingen onder de €50 hebben €4,95 bezorgkosten.

Levertijd tussen 1 - 5 dagen

Wij verzenden alle bestellingen met PostNL Premium.

Wij zijn 100% duurzaam

Onze producten en verpakking zijn van gerecycled materiaal.