Meteen naar de content

Áltijd de goedkoopste van Nederland

Gratis verzending vanaf €50

Binnen 1 - 5 dagen in huis

Veilig achteraf betalen met Klarna

Beoordeeld met een 9,3 op Kiyoh!

Een Urban Jungle met kunst hangplanten

Een Urban Jungle met kunst hangplanten

Een Urban Jungle vol met kunstplanten, dé ideale manier om een onderhoudsvrije en groene jungle in huis of naar kantoor te halen!

Wat is een Urban Jungle?

Een Urban Jungle is een groene omgeving vol met planten, maar dan bij jou thuis of op kantoor. Bij een Urban Jungle denken mensen meteen aan planten, heel veel planten. En dat is niet gek. Je haalt de natuur letterlijk in huis. Hieronder wat voorbeelden van een groene leef- en woonomgeving, thuis of op kantoor.

Drie ruimtes vol met kunstplanten en kunst hangplanten als urban Jungle

Waar ga je de groene omgeving creëren?

De ruimte waarin je een groene omgeving gaat creëren, is heel belangrijk. Met echte planten, steekplanten en hangplanten ben je namelijk gebonden aan diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan de intensiteit van de lichtinval of de luchtvochtigheid van de ruimte. Zelfs de doorstroom van frisse lucht in de ruimte kan een cruciale rol spelen.

Drie verschillende, lege woonkamers, die geschikt zijn voor een Urban Jungle vol kunstplanten

Een onderhoudsvrije Urban Jungle

Toch is lang niet iedereen even gezegend met groene vingers. Én dat is helemaal niet erg. Zelfs als je dat wel bent, dan kan het dus nog knap lastig zijn om een groene oase aan planten in leven te houden.

Voor deze mensen zijn kunstplanten de ideale uitkomst. Onderhoudsvrij, een duurzaam alternatief en vandaag de dag ook nog eens niet van echt te onderscheiden!

Haal onderhoudsvrij groen naar kantoor of in huis en creëer je eigen Urban Jungle met kunst hangplanten óf niet van echt te onderscheiden kunstplanten!

Kunst hangplanten in een Urban Jungle

In een groene woon- en leefomgeving mogen hangplanten niet ontbreken. Hangplanten zijn daarentegen echt heel lastig te onderhouden. Steeds populairder worden daarom kunst hangplanten.

Deze neem je ook met het grootste gemak op in je Urban Jungle vol met nep planten. Wat dacht je van een prachtige hangende namaak Dischidia, een kunst Philodendron hangplant óf toch een nep Erwten hangplant? Waar je ook voor kiest, deze kunsthangers en kunstslingers decoreren jouw Urban Jungle in een handomdraai. En nog mooier? Ze maken ‘m ook nog eens onderhoudsvrij!

Kunst hangplanten die je kunt gebruiken voor een Urban Jungle

Gratis verzending vanaf €50

Verzendingen onder de €50 hebben €4,95 bezorgkosten.

Levertijd tussen 1 - 5 dagen

Wij verzenden alle bestellingen met PostNL Premium.

Wij zijn 100% duurzaam

Onze producten en verpakking zijn van gerecycled materiaal.