Meteen naar de content

Áltijd de goedkoopste van Nederland

Gratis verzending vanaf €50

Binnen 1 - 5 dagen in huis

Veilig achteraf betalen met Klarna

Beoordeeld met een 9,3 op Kiyoh!

Kunsthaag vakantiewoning

Kunsthaag vakantiewoning

Bent u eigenaar van een vakantiewoning, chalet, caravan of bungalow op een vakantiepark? Dan herkent u vast wel het probleem van onderhoud als u er even een tijdje niet bent. 

Steeds meer mensen met een vakantiewoning kiezen daarom voor kunstgroen als decoratie in hun onderhoudsvrije tuin. Voornamelijk de kunsthaag is dan erg populair!

 

Extra privacy in de tuin van uw vakantiehuisje

Veel mensen kiezen voor een kunsthaag om voor wat extra privacy te zorgen. Een kunsthaag is zeer geschikt om meer privacy te creëren in de tuin, terras of op het balkon van uw vakantiewoning.

Doordat de kunsthagen dicht begroeid zijn, zullen ze voor extra privacy zorgen als u in de tuin van uw vakantiewoning zit.

Een kunsthaag brengt groene sfeer met zich mee

Onderhoudsvrij groen wordt veel bij vakantiehuizen toegepast. Denk hierbij aan de tuin, schutting of binnen als groene decoratie. Een kunsthaag is daarentegen niet alleen maar decoratief!

Een kunsthaag brengt namelijk ook een natuurlijke groene sfeer met zich mee, op plekken waar echt groen niet kan of wil groeien. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiewoning die met de tuin op het noorden ligt en daardoor weinig zonlicht krijgt.

Maak de tuin van uw vakantiewoning onderhoudsvrij

Daarnaast is uw tuin geheel onderhoudsvrij. Als eigenaar van een vakantiewoning, chalet, caravan of bungalow op een vakantiepark is dit natuurlijk ideaal, bijvoorbeeld als u een lange tijd afwezig bent. U hoeft u niet meer bezig te houden met snoeien, ongedierte, bemesten of het water geven om het groen in leven te houden.

En verhuurt u uw huisje of woning? Dan is het natuurlijk een prettig gevoel dat uw gasten zichzelf altijd zullen wanen in een groene omgeving die er goed uit ziet. Ook dit draagt bij aan een goede indruk op uw gasten, wat misschien meespeelt in de beslissing om terug te komen.

Bespaar tijd én kosten

Onderhoud van de tuin van uw vakantiewoning kan jaarlijks vrij duur uitvallen. Een ander voordeel van een kunsthaag, is dat u geen dure tuinman meer hoeft in te huren. U bespaart dus niet alleen op tijd, maar ook op kosten.

Afscherming voor huisdieren

Neemt u een huisdier mee naar uw weekendje, weekje of langere tijd weg in uw vakantiewoning? Bijvoorbeeld een hond? Vaak wordt de Kunsthaag gebruikt als afscherming voor huisdieren. 

Doordat een kunsthaag de tuin extra beschut zal uw hond voorbijkomende honden niet zien. Hierdoor zal uw hond minder vaak blaffen, wat niet alleen fijn voor u en uw hond is, maar ook weer prettig is voor de buren. 

Bovendien is een kunsthaag niet giftig (non-toxic) zodat het veilig is voor huisdieren!

Hoe monteer je zo’n kunsthaag?

Kunsthagen worden veelal door ons verkocht per vierkante meter. Toch kan het ook voorkomen dat we deze verkopen als variant van 50x50 centimeter. Vier van deze, vormt een vierkante meter. Deze zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen door ze in elkaar te klikken.

Je bevestigt de kunsthaag vervolgens heel makkelijk aan een tuinhek, raster, gaas of palen met behulp van tie-wraps. Is er een muur waartegen u de kunsthagen wilt plaatsen? Ook dat kan! Gebruik onze boorgaten om ze op te hangen met schroeven. Een tacker kan ook uitkomst bieden!

Doordat de kunsthaag wordt gemaakt op een frame van plastic, kun je deze met het grootste gemak bijknippen of snijden met een stanleymes. Zo weet je zeker dat je altijd het juiste formaat ophangt!

Kunsthaag kopen voor uw vakantiewoning

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke, goedkope en decoratieve manier om uw vakantiewoning te voorzien van wat groen? Dan is een kunsthaag hetgeen wat u zoekt!

Bent u benieuwd welke soorten kunsthagen er allemaal zijn? Bekijk deze dan eens online in ons kunsthagen assortiment.

U kunt eenvoudig online uw kunsthaag bestellen, welke wij zullen versturen naar het door u opgegeven adres!

Wilt u een kunsthaag kopen voor uw vakantiewoning, maar weet u niet hoeveel vierkante meter (m2) u nodig heeft, óf bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact op met een van onze experts. We staan graag voor u klaar! 

Gratis verzending vanaf €50

Verzendingen onder de €50 hebben €4,95 bezorgkosten.

Levertijd tussen 1 - 5 dagen

Wij verzenden alle bestellingen met PostNL Premium.

Wij zijn 100% duurzaam

Onze producten en verpakking zijn van gerecycled materiaal.