Meteen naar de content

Áltijd de goedkoopste van Nederland

Gratis verzending vanaf €50

Binnen 1 - 5 dagen in huis

Veilig achteraf betalen met Klarna

Beoordeeld met een 9,3 op Kiyoh!

Kunst hangplant voor buiten

Kunst hangplant voor buiten

Ben je op zoek naar een kunst hangplant voor buiten? Het maakt niet uit waarvoor je precies op zoek bent naar een namaak hangplant voor in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige kunst hangvaren voor aan de schutting óf toch die kunst Dischidia voor onder de overkapping.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn, dat je prachtige haag met echte klimop planten het Nederlandse weer niet aankan óf die wordt die ene echte hangende erwtenplant in de serre continu vergeten?

Wat het ook is waarvoor je op zoek bent naar een kunst hangplant voor buiten, wij helpen je graag. In dit artikel delen we je onze drie favoriete kunst hangplanten, die ook buiten hun kleur behouden en bestand zijn tegen het Nederlandse weer.

Kunst hangplant voor buiten

Iedere plantenliefhebber kent het wel. Je hebt net een prachtige hangplant gekocht voor in de tuin. Hij doet het enkele dagen goed, maar al snel ziet het er minder rooskleurig uit. Je plant verliest blaadjes óf doet het niet meer zo goed als voorheen.

Dit hoeft niet natuurlijk niet meteen aan jou te liggen. Het Nederlandse weer en klimaat is vaak de boosdoener. Hoe groen je vingers ook zijn, in sommige gevallen houden echte planten in voor buiten het gewoon niet vol!

Daarom hebben we in dit artikel voor jou een overzicht gemaakt van de wat ons betreft beste kunst hangplanten voor buiten!

Heb je niet kunnen vinden waar je naar zocht? Bekijk dan ook eens onze categorie met kunst hangplanten voor buiten!

Dischidia 40 cm UV

Als je het ons vraagt, is dit de absolute kunst hangplant voor buiten! Deze prachtige Dischidia kunsthangplant is geschikt voor ieder plekje buiten het huis. Door de speciale behandeling is deze plant geschikt voor ieder weertype en verkleurt deze niet als het zonnetje schijnt!

✅ Een prachtige volle en natuurgetrouwe kunst hangplant voor buiten;
✅ Door zijn lengte van 40 centimeter ideaal voor iedere ruimte buitenshuis;
✅ Standaard 7 jaar kleurgarantie!

Een vrolijke kunst hangplant om direct gezelligheid en sfeer te creëren in huis of in de tuin. Kijk vooral naar de prachtige vorm van de groene bladeren. Deze kunst hangplant is niet van echt te onderscheiden en zal een geweldige blikvanger zijn bij jou in de tuin.

🌱 Kunst Dischidia hangplant voor buiten bekijken

een close-up van een Dischidia kunst hangplant voor buiten in een witte pot


Callisia 70 cm UV

Als je op zoek bent naar een mooie nep hangplant voor buiten, dan is de Callisia kunsthangplant wat ons betreft een absolute aanrader! Deze sierlijke nep hangplant voor buiten kleedt ieder hoekje groen aan. Én dat ook nog eens onderhoudsvrij!

✅ Een luxe en natuurgetrouwe uitstraling;
✅ Door zijn lengte van 70 centimeter een echte hangende kunstplant;
✅ Standaard 7 jaar kleurgarantie!

Gedetailleerd, makkelijk op te hangen en ook nog eens geschikt voor iedere ruimte buiten. Deze onderhoudsvrije nep plant is bestand tegen weer en wind en hangt graag in ieder soort tuin.

🌱 Kunst Callisia hangplant voor buiten bekijken

close-up van nep hangplant Callisia in een witte pot

Hedera 80 cm UV

Wie kent 'm niet? Bijna iedere tuin heeft wel een Hedera, of het nou een klimop aan de wand van de schutting is óf een Hedera in een hangpot voor buiten. De namaak Hedera kunstplant voor buiten is geschikt voor iedere tuin!

✅ Prachtige stervormige, mix groene bladeren 
✅ Door zijn lengte van 80 centimeter een echte dekkende kunst hangplant;
✅ Standaard 7 jaar kleurgarantie!

Zie je de diversiteit aan stevig vastzittende frisgroene blaadjes in verschillende groentinten? Deze gedetailleerde bladeren ogen door de verschillende formaten ook nog eens erg natuurgetrouw! Een prachtige namaak hangplant voor op de buitenplaats.

🌱 Kunst Hedera hangplant voor buiten bekijken

Diverse close-ups van de groene Hedera kunst hangplant

Namaak hangplant voor in de tuin

Ben je op zoek naar een natuurgetrouwe namaak hangplant voor in de tuin? In dit artikel vind je een overzicht van diverse soorten nagemaakte planten, die je onderhoudsvrij in de tuin kunt ophangen. Zo ben je er zeker van, dat je plant niet doodgaat en er ook nog eens goed uitziet.

Welke kunst hangplant voor buiten kies je?

Ben je op zoek naar een natuurgetrouwe namaak hangplant voor in de tuin? In dit artikel vind je een overzicht van diverse soorten nagemaakte planten, die je onderhoudsvrij in de tuin kunt ophangen. Zo ben je er zeker van, dat je plant niet doodgaat en er ook nog eens goed uitziet.

Naar wat voor soort nep hangplant voor buiten je op zoek bent, heeft natuurlijk alles te maken met de wensen die je daaraan stelt. 

Is het bijvoorbeeld noodzakelijk om een regenpijp of een lelijke beschadiging op de schutting weg te werken óf is het simpelweg om een leuke tuindecoratie op te kunnen hangen?

De slierten van onze kunst hangplanten zitten allemaal bevestigd aan een steker. Met deze steker aan de achterkant kun je de hangplanten eenvoudig en snel ophangen of in een sierpot of bak opsteken. Je kunt natuurlijk ook een gat in een houten wand of plaat boren en de stekker hier doorheen steken. Kortom, er is van alles mogelijk met kunst hangplanten.

Een Hedera kunst hangplant aan de muur van een restaurant en kantoor en een Dischidia kunst hangplant close-up foto

Waarvoor gebruik je een namaak hangplant voor buiten?

Kunst hangplanten worden vooral gebruikt bij het wegwerken van ongewenst objecten. Denk bijvoorbeeld aan zichtbare buizen, slecht afgewerkte muren of bedradingen.

Natuurlijk decoreer je ook in een handomdraai iedere plek in de tuin of buiten het huis met decoratieve natuurgetrouwe nep hangplanten. 

Kunst hangplant voor buiten kopen?

Kunst hangplant voor buiten kopen of bestellen? Ben je op zoek naar een kunst hangplant voor bijvoorbeeld in de tuin? Een kunst hangplant voor buiten is ideaal om een ruimte buitenshuis op een heel snelle en eenvoudige manier te decoreren.

Hangplanten zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden. Vrijwel overal, van restaurants tot aan huishoudens, zie je kunstplanten hangen. Én deze hang je nu dus ook met gemak buiten op.

Hangplanten decoreren in een handomdraai iedere ruimte. Praktisch, snel, goedkoop en decoratief. Daarom kies je voor kunst hangplanten in de tuin.

🌱 Bekijk hier onze kunst hangplanten voor buiten in de webshop

Gratis verzending vanaf €50

Verzendingen onder de €50 hebben €4,95 bezorgkosten.

Levertijd tussen 1 - 5 dagen

Wij verzenden alle bestellingen met PostNL Premium.

Wij zijn 100% duurzaam

Onze producten en verpakking zijn van gerecycled materiaal.